Key Rhythms

Alvast Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Alvast Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

December 15, 2015 Nieuws 0 comments 532 Hits

Lieve mensen, 2015 is voorbij gevlogen! Het is alweer tijd voor een nieuw jaar, met opnieuw nieuwe ronden en nieuwe kansen! Allereerst willen wij zeggen dat wij ontzettend blij zijn dat jullie de Key Rhythms Family groot hebben gemaakt dit jaar en nog steeds komen er ontzettend veel mensen bij! […]

Lieve mensen,

2015 is voorbij gevlogen! Het is alweer tijd voor een nieuw jaar, met opnieuw nieuwe ronden en nieuwe kansen!

Allereerst willen wij zeggen dat wij ontzettend blij zijn dat jullie de Key Rhythms Family groot hebben gemaakt dit jaar en nog steeds komen er ontzettend veel mensen bij! Voor sommige van jullie is het de laatste cursus en anderen zijn net ingestroomd en beginnen hun Kizomba avontuur.

Als wij terug kijken naar dit jaar hebben we hele leuke Socials gehad mede dankzij jullie! Onze eerste 1 year Key Rhythms Anniversary in September, Halloween editie in oktober, de Light editie in november en natuurlijk komende zaterdag onze Pre Kiz-Mas Party! Omdat het bijna kerst is!

Al met al wij van Key Rhythms willen jullie alvast hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2016 wensen en mogen jullie nog heel veel dansjes, sjansjes en nieuwe mensen leren kennen!

Voor het nieuwe rooster, kun je terecht op deze website!

Keep up the good work people!

 

-Love, Key Rhythms-

Written by admin
Share It